Select Page

Supporters brengen eerbetoon aan verongelukte Loes

Supporters brengen eerbetoon aan verongelukte Loes

Vandaag brachten supporters een eerbetoon aan kleine Loes uit Schoten. Het zevenjarige meisje verongelukte anderhalve week geleden toen ze samen met haar mama en haar zus en broertje naar de school fietste.

Het nieuws van het overlijden is ook bij de supporters van den Antwerp als een bom ingeslagen. Papa André de Laat is supporter van de club. Eerder hadden de spelers al hulde gebracht aan de kleine meid en vandaag toonden ook supporters hun medeleven. Ze hadden zich opgesteld aan het kruispunt van de Ten Eekhovelei en de Van Heetveldelei en toonden een spandoek met daarop de tekst: “Altijd jong, altijd bij ons.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Partly Cloudy
05:5521:42 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 18km/h WNW
Humidity: 86%
Pressure: 1018.29mbar
UV index: 1

(advertenties)