Select Page

Actie tegen overlast Deurne Noord

Actie tegen overlast Deurne Noord

Ook tijdens het weekeinde staat de politie paraat. Dat hebben een aantal mensen tot hun eigen schade en schande mogen ondervinden.

Op zes maart heeft het wijkteam van de Unolaan gewerkt op de verschillende vormen van overlast die Deurne Noord kent. Ze controleerden een man die onder voorwaarden vrij was, maar hij had een mes in de vorm van een bankkaart op zak. Mogelijk worden zijn voorwaarden hierdoor herzien. De politie kon ook twee sluikstorters betrappen en identificeren. En ook een wildplasser liep tegen de lamp. Bij de controle van vier jongeren bleken twee van hen cannabis op zak te hebben voor eigen gebruik. De politie zette een bestuurder aan de kant na een verkeersovertreding. Toen ze de man aanspraken, merkten ze een opvallende cannabisgeur en de bestuurder vertoonde duidelijke kenmerken van druggebruik. Een speekseltest bevestigde dat. De man moest zijn rijbewijs meteen voor 15 dagen inleveren.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
15°
Rain Shower
05:2622:01 CEST
Feels like: 15°C
Wind: 6km/h ESE
Humidity: 91%
Pressure: 1013.55mbar
UV index: 0

(advertenties)