Select Page

Kastanjedreef wordt opnieuw aangelegd

Kastanjedreef wordt opnieuw aangelegd

In het Povinciaal Groendomein Rivierenhof wordt een dreef onder handen genomen. Een verbetering voor wandelaars en fietsers, zeker als het regent.

De kastanjedreef in het westelijk deel van het park, tussen de weg die langs de E34/E313 loopt en de verharde weg van Sterckshof naar de Grapheusstraat wordt opnieuw aangelegd. De dreef was in erbarmelijke staat, zelfs haast onherkenbaar als weg. In een natte periode was het een slijkerige boel. Daar komt nu dus verandering in.

De paardenkastanjebomen zijn helaas ziek. Volgens directeur Peter Verdyck worden ze over een twee tot drie jaren aangepakt. Daarvoor moeten nog de nodige procedures worden doorlopen en de nodige budgetten opgesteld. Een droom van directeur Verdyck is om in de plaats ervan sequoia’s aan te planten. Dat zou een extra troef zijn voor het park.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:2622:00 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 5km/h S
Humidity: 79%
Pressure: 1008.47mbar
UV index: 0

(advertenties)