Select Page

Nachtelijke bezoekers laten teksten na

Nachtelijke bezoekers laten teksten na

Gisteren kreeg basisschool Drakenhof nachtelijk bezoek. De speelplaats werd versierd met een aantal teksten.

Het was wel even schrikken voor leerlingen en leerkrachten toen ze deze ochtend de school binnenkwamen. Op de speelplaats waren teksten aangebracht. Maar bij nader toezicht bleken het allemaal complimentjes te zijn. Vandaag is het immers complimentendag en de kernploeg van het oudercomité wilde de juffen en meesters eens extra bedanken voor al hun goede zorgen voor de kinderen. Wat een oudercomité buiten nachtelijke schilderingen nog meer doet vertelt Anniek Francken met veel enthousiasme: “Wij organiseren uiteenlopende activiteiten om ouders te verbinden en de betrokkenheid van ouders met de school te versterken. Het voorbije jaar hebben we niet zo veel kunnen doen. Maar we willen tonen dat we de leerkrachten bijzonder appreciëren.” Na het aanbrengen van de slogans, was er nog een vergadering van de kernploeg. Francken: “Ook dat is lang geleden. De vorige vergadering deert van de avond voor de sluiting van de scholen in de lockdown vorig jaar.”

Kleuter- en basisschool Drakenhof telt ongeveer 500 leerlingen. Sinds een maand zijn een nieuwe kleuterrefter, personeelsruimte en een kamer voor de directie in gebruik genomen. Daarvoor heeft de school een aangrenzend opslagmagazijn aangekocht.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Partly Cloudy
05:4021:38 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 14km/h WSW
Humidity: 64%
Pressure: 1014.9mbar
UV index: 2

(advertenties)