Select Page

Gosselin groeit in oppervlakte

Gosselin groeit in oppervlakte

Gosselin Group neemt de voormalige Milcobel site aan het Albertkanaal in Schoten over. De firma beschikt nu over 430.500 m2 logistieke ruimte langsheen het Albertkanaal.

“Naast de terreinen in Deurne en in de haven van Antwerpen is de uitbreiding met de site van Milcobel een ideale aanvulling op de huidige activiteiten van de groep,” meent Marc Smet, CEO van de Gosselin Group. Dirk Vanhoutteghem, medebestuurder van de Gosselin Group, vult verder aan, “Dit is een uitstekende opportuniteit om de activiteiten van onze logistieke divisie verder te ontplooien. Meer en meer ondernemingen zoeken naar ruimte zowel binnen als buiten de haven om hun logistieke keten van daaruit verder op te zetten. Met deze aankoop zijn we hiervoor organisatorisch ideaal gepositioneerd.”

Gosselin werd opgericht in 1930 en telt vandaag meer dan 800 werknemers die meer dan 300 miljoen euro omzet genereren. Het hoofdkwartier van Gosselin ligt aan het Albertkanaal in Deurne, waar de containerterminal de haven van Antwerpen en de haven van Rotterdam verbindt met het Europese achterland. Het bedrijf heeft 56 kantoren in 34 landen en is sterk vertegenwoordigd in Europa, Oost-Europa, Rusland, de Caucasus, Centraal Azië en China. De Gosselin Group bestaat uit twee divisies: Gosselin Moving (internationale verhuizingen) en Gosselin Logistics (logistieke diensten voor bedrijven).

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
23°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 23°C
Wind: 13km/h WNW
Humidity: 56%
Pressure: 1021mbar
UV index: 5

(advertenties)