Select Page

Koop kerstcadeaus in Deurne

Koop kerstcadeaus in Deurne

Twee ondernemende vrouwen, Ellen Boyens van schoonheidsinstituut Esthetic Scarabee en Orfa De Fruytier van Lingerie Svelta, houden een stevig pleidooi om kerstcadeautjes in Deurne te kopen.

Ellen Boyens vraagt zich hardop af: “Waarom springen de mensen in de auto en rijden ze naar het stadscentrum of grote winkelcentra als je ook lokaal alles kan vinden?” De vraag inspireerde haar en Orfa De Fruytier om iets uit te werken om de lokale handelaars in de kijker te zetten en samen iets te organiseren. Boyens: “We spraken verschillende zaken aan om deel te nemen en Deurne op de kaart te zetten. We kregen zelfs de steun van Unizo en de Lokale Economie Raad Deurne.”

‪Op vrijdag 13 december zullen verschillende handelaars in Deurne hun winkel openhouden tot 21 u. en een Kerstshopping organiseren. Sommigen zullen zelfs een evenement uitwerken en de klanten hartelijk ontvangen met bijvoorbeeld een hapje en een drankje. Ellen Boyens besluit: “Op zoek naar leuke cadeautjes voor de feestdagen? Winkel lokaal, winkel ecologisch, winkel hier in Deurne! Noem het gerust #winkelhierdeurne.”

De deelnemende handelaars zijn te herkennen aan de rode affiche met daarop geschreven ‘Deurne’s Kerstshopping’. Zie voor een voorbeeld hieronder.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Cloudy
06:2920:52 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 11km/h NW
Humidity: 87%
Pressure: 1016.59mbar
UV index: 0

(advertenties)