Select Page

Dieven op heterdaad betrapt

Dieven op heterdaad betrapt

De politie heeft gisteren twee dieven geklist. De onverlaten mogen het gaan uitleggen bij de onderzoeksrechter.

Zaterdag was er een actie tegen drugsoverlast in de omgeving van Deurne Zuid. Het plaatselijke wijkondersteuningsteam kreeg rond 15.30 uur twee personen in de gaten aan Zurenborg. Ze reden wat doelloos rond op hun fiets. De twee fietsten de hele tijd in dezelfde richting, maar op een opmerkelijke afstand van mekaar. Op een gegeven moment hadden ze veel interesse in een fiets die op een oprit van een woning stond. Maar na een tijdje lieten ze de fiets ongemoeid achter. Wat later hielden ze halt aan een geparkeerde bestelwagen. Ze keken door het raam naar de inhoud van de laadruimte, maar ook hier vertrokken ze weer. Het leek er op dat de twee op dievenpad waren. En dus bleef de politie hen in het oog houden. Uiteindelijk zagen ze in een bestelwagen van een zelfstandige, op een parking in Borsbeek, blijkbaar toch een geschikt doelwit. Een van de twee ging op de uitkijk staan, de andere doorzocht de bestelwagen. Hij haalde er twee gereedschapskoffers uit en vertrokken met de buit. Ver geraakten ze niet. De politie arresteerde hen wat verderop. De eigenaar van de gestolen spullen kreeg alles terug. De twee verdachten van 56 en 60 jaar worden bij de onderzoeksrechter geleid.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Cloudy
06:2920:52 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 14km/h W
Humidity: 84%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 0

(advertenties)