Select Page

Minderjarigen verkopen drugs

Minderjarigen verkopen drugs

Enkele drugdealers werden bij de schabbernak gepakt. Opvallend feit: ze waren nog minderjarig.

Vrijdag heeft het wijkteam van de Unolaan toezicht gehouden in de buurt om fenomenen die zich manifesteren in de buurt aan te pakken. Ter hoogte van het speelplein in de Tweegezusterlaan controleerde het team twee jongeren omdat ze zich verdacht gedroegen. Ze hadden een gebruikershoeveelheid hasj bij en een van hen had ook een verboden vouwmes bij. Er kom ook nog een derde aangewandeld. Maar toen de politie hem aansprak, nam hij de vlucht.  Na een korte achtervolging kon de politie de jongen vatten. Hij had heel wat cannabis bij. Er volgenden twee huiszoekingen waar een hoeveelheid geld gevonden werd, maar ook zes paxons cocaïne, verpakkingsmateriaal, een weegschaal en veel luxegoederen. Al het materiaal dat handel in drugs doet vermoeden, is in beslag genomen. Twee minderjarige jongeren worden voorgeleid.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
11°
Partly Cloudy
06:3920:43 CEST
Feels like: 8°C
Wind: 19km/h WNW
Humidity: 53%
Pressure: 1021mbar
UV index: 0

(advertenties)