Select Page

Twee gewonden bij ongeval

Twee gewonden bij ongeval

Bij een ongeval gisteren werd een jonge chauffeur zwaargewond. Hij is gelukkig buiten levensgevaar.

Op de Bisschoppenhoflaan zijn gisteren drie wagens met mekaar gebotst. Een van de wagens haalde een bus in en werd achteraan geraakt door een andere wagen. Het inhalende voertuig kwam wat verderop tot stilstand, het achterste voertuig belandde op de middenberm. De bestuurder (23) van het laatste voertuig is door de brandweer bevrijd en met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Er is geen levensgevaar. De bestuurster (45) van de andere auto raakte lichtgewond. Ook een derde voertuig was betrokken. Die auto stond geparkeerd maar deelde in de klappen. Het ongeval veroorzaakte de nodige verkeershinder, gezien de rijbaan enige tijd afgesloten werd voor het wegverkeer.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
19°
Partly Cloudy
05:4021:38 CEST
Feels like: 19°C
Wind: 10km/h WSW
Humidity: 66%
Pressure: 1014.9mbar
UV index: 3

(advertenties)