Select Page

PVDA trakteert overheidsdiensten op koekjes

PVDA trakteert overheidsdiensten op koekjes

Op 11 januari trapten PVDA-leden werkzaam bij de stad Antwerpen, de ‘Ronde Van Antwerpen’ af. Met deze tournee doorheen de stad wil de linkse partij in verschillende districten het stedelijk personeel een hart onder de riem steken. Vandaag bezochten de actievoerders Deurne.

De PVDA-leden bezochten onder meer het containerpark aan de Belcrownlaan, de ‘technisch onderhoud’ gebouwen in de De Berlaimontstraat en de bibliotheek Couwelaar. Kristof Vissers, die ook districtsraadslid is in Deurne, vertelt: “Onze stedelijke diensten, de kinderverzorgsters, redders, loketpersoneel, brandweermannen, groenarbeiders, … ze geven allemaal het beste van zichzelf. In deze koude, donkere periode wegen de corona-maatregelen nog eens extra zwaar. Met deze actie willen we steun bieden.”

De militanten kwamen niet met lege handen. Vissers: “We namen zelfgemaakte koekjes mee, gemaakt door personeelsleden van de stad voor hun collega’s. Het moet natuurlijk niet bij koekjes blijven. De PVDA pleit voor een stop op de personeelsbesparingen en op de verhoging van de laagste lonen bij de stedelijke diensten.”

Foto: De PVDA-leden in bib Couwelaar

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Rain / Wind
06:4320:40 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 32km/h WNW
Humidity: 81%
Pressure: 1006.77mbar
UV index: 2

(advertenties)