Select Page

Politie stelt overtredingen vast en neemt een wagen in beslag

Politie stelt overtredingen vast en neemt een wagen in beslag

De politie had de handen vol in Deurne. 24 chauffeurs werden betrapt met de gsm in handen en een chauffeur reed rond zonder rijbewijs.

Het wijkteam van de Junostraat heeft gisteren aan de Dascottelei een voertuig in beslag genomen. De agenten hadden de bestuurder aan de kant gezet omdat ze hem herkenden van eerdere politietussenkomsten. De man van 42 jaar beschikt niet over een geldig rijbewijs maar schijnt zich daar weinig van aan te trekken. Tijdens het rijden was hij ook nog een joint aan het roken. De politie deed de nodige vaststellingen en liet de auto op bevel van het parket takelen met het oog op een verbeurdverklaring.

Eveneens gisteren heeft het wijkteam van de Unolaan een actie gehouden tegen verkeersoverlast in Deurne Noord. Ze stelden 37 verkeersovertredingen vast. 24 van deze inbreuken gaan over gsm’en tijdens het rijden. En iemand was door het oranje licht gereden terwijl er nog voldoende tijd was om te stoppen. Verder zijn vaststellingen gebeurd voor het verkeerd of hinderlijk parkeren op de openbare weg. De politie zag ook dat een winkelier iemand bediende zonder een mondmasker op. Het was niet de eerste keer en dus is er bestuurlijk overgegaan tot de sluiting van de zaak gedurende 24 uur. Tot slot is iemand achter de tralies gevlogen die nog geseind stond.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
19°
Partly Cloudy
05:4021:38 CEST
Feels like: 19°C
Wind: 10km/h WSW
Humidity: 66%
Pressure: 1014.9mbar
UV index: 3

(advertenties)