Select Page

Een ‘Pakje Van Je Hart’ voor kansarme kinderen in Deurne

Een ‘Pakje Van Je Hart’ voor kansarme kinderen in Deurne

Jong N-VA Deurne heeft zich ingezet om deze kerstperiode een verschil te maken voor kinderen die opgroeien in armoede. Tijdens hun jaarlijkse evenement ‘Get Loose With The Moose’, gehouden in Café Den Witten Hert, heeft de organisatie door de verkoop van rendierhoedjes een bedrag van €250 ingezameld, wat N-VA Deurne verdubbelde tot €500.

Deze donatie werd overhandigd aan de actie van JOE FM, ‘Pakje Van Je Hart’, een initiatief dat zich inzet om kinderen die opgroeien in armoede een vrolijkere kerst te bieden. Zo wordt bijvoorbeeld 25% van de baby’s in Deurne geboren in een kansarm gezin, wat vaak betekent dat de feestelijke traditie van cadeautjes onder de kerstboom voor hen niet is weggelegd. De overhandiging vond plaats op de Grote Markt van Antwerpen, waar JOE FM een tijdelijke standplaats heeft.

Jongerenvoorzitter Tom Van Eycken sprak over het belang van het evenement: “Met ‘Get Loose With The Moose’ wilden we niet alleen een leuke avond bieden, maar ook iets teruggeven aan Deurne. Het is hartverscheurend te weten dat zoveel kinderen zonder cadeautjes de Kerst moeten doorbrengen.” Voorzitter Mascha Van Huffelen voegde toe: “Deze donatie aan ‘Pakje Van Je Hart’ is onze manier om te zeggen dat niemand vergeten wordt deze Kerst. Het gaat om meer dan alleen geld, het is een teken van hoop en zorg voor de meest kwetsbaren onder ons.”

Foto: (vlnr) jongerenvoorzitter Tom Van Eycken, JOE FM presentatrice Alexandra Potvin, afdelingvoorzitter Mascha Van Huffelen

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
17°
Rain
05:2622:01 CEST
Feels like: 17°C
Wind: 10km/h NNE
Humidity: 94%
Pressure: 1012.53mbar
UV index: 0

(advertenties)