Select Page

Vandalisme nekt wandeling

Vandalisme nekt wandeling

De wandelingen van Wandelclub WSV club 76 in Deurne Oost is na twee dagen afgeblazen. Reden is vandalisme.

Eergisteren kondigden we hier aan dat Wandelclub WSV club 76 haar jaarlijkse wandeling, gepland op zondag 10 januari, wegens corona niet kon laten doorgaan. Maar de initiatiefnemers hadden beslist om de twee wandelingen toch te bewegwijzeren opdat iedereen die wilde, de wandeling(en) op eigen tempo en in eigen bubbel zou kunnen afleggen. De wandelclub laat nu echter weten dat het initiatief wordt afgeblazen. Natuurgids Ludwig Van den Eynde legt uit waarom: “Wegens systematisch vandalisme wordt dit gemarkeerd parcours verwijderd. Op twee dagen tijd zijn meer dan 30 pijlen verdwenen, een tiental pijlen vernietigd en nog eens andere pijlen verhangen.”

De natuurgids is er het hart van in: “ Mijn  hart bloedt voor de vereniging die het in deze tijden al niet breed heeft. En wandelaars een groen alternatief wou aanbieden.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:3521:43 CEST
Feels like: 13°C
Wind: 13km/h SW
Humidity: 81%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 1

(advertenties)