Select Page

Schietpartij in Mol kent een vervolg in Deurne

Schietpartij in Mol kent een vervolg in Deurne

Een escalerende ruzie in de relationele sfeer maandagavond in Mol eindigde in een schietpartij. Vandaag werden in het kader van dit incident huiszoekingen uitgevoerd in Deurne.

Maandagavond werden de bewoners van de Postelarenweg in Mol opgeschrikt door schoten. Het incident was het gevolg van een ruzie tussen twee families. Een dochter van de ene familie en een zoon van de andere familie zijn verwikkeld in een echtscheiding. De familie van de man, afkomstig uit Deurne, trok daarop naar de woning van de familie van de vrouw in Mol. De ruzie liep uit de hand met de schietpartij tot gevolg. Er vielen geen doden.

In het Antwerpse district Deurne heeft een grote politiemacht vanochtend een reeks huiszoekingen uitgevoerd. Dat schrijft Gazet Van Antwerpen en het Antwerpse parket bevestigt het nieuws, maar wil geen verdere commentaar kwijt. De politiehelikopter hing woensdagochtend en -voormiddag lange tijd boven de wijk rond het Sportpaleis in Deurne. De Van Duyststraat werd afgesloten door politieploegen om een huiszoeking uit te voeren. Ook op andere plaatsen in het Antwerpse werden huiszoekingen gehouden.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Partly Cloudy
05:5521:42 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 18km/h WNW
Humidity: 86%
Pressure: 1018.29mbar
UV index: 1

(advertenties)