Select Page

Tramlijnen 4 en 9 waren even geblokkeerd

Tramlijnen 4 en 9 waren even geblokkeerd

Deze voormiddag had op het kruispunt van de Van Notenstraat en de Cruyslei een ongeval met twee auto’s plaats. Het tramverkeer op de lijnen 4 en 9 geraakte hierdoor volledig ontregeld.

Een ogenschijnlijk alledaags ongeval op het kruispunt van de Van Notenstraat en de Cruyslei stuurde het tramverkeer in de war. Twee auto’s, een BMW en een Mazda, reden op elkaar in. Woordvoerder Willem Migom van de Antwerpse lokale politie geeft meer uitleg: “De exacte omstandigheden waarin het ongeval heeft plaatsgevonden moeten nog verder worden uitgeklaard. Een van de chauffeurs werd overgebracht naar het Monica ziekenhuis. Maar hij bevindt zich niet in levensgevaar.” Doordat de tramsporen door een van de wagens werden geblokkeerd, konden de trammen van lijn 4 en lijn 9 niet meer voorbij rijden. Op een bepaald ogenblik stonden er in beide richtingen wel 12 rijtuigen te wachten. Tegen de middag was de defecte wagen weggetakeld en kwam het tramverkeer weer op gang.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

1 Comment

  1. Ann

    Chauffeurs van de stilstaande trams regelden het autoverkeer tot de politie arriveerde. Zo werd de file beperkt.

    Bedankt!

    Reply

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Rain
06:4320:40 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 24km/h WNW
Humidity: 81%
Pressure: 1007.45mbar
UV index: 2

(advertenties)