Select Page

Riders for Pelle malen 700 km door de modder

Riders for Pelle malen 700 km door de modder

Pelle Wollaert lijdt aan de spierziekte van Duchenne en de hele familie organiseert activiteiten om fondsen in te zamelen om het onderzoek naar een geneesmiddel te stimuleren.

De familie Wollaert doet al jaren met een team ‘Riders for Pelle’ mee aan de ‘Duchenne heroes’, een zevendaagse mountainbike tocht. Na een gedwongen pauze omwille van de coronacrisis staat de ploeg er terug om zich in de modder en het zweet te fietsen. De Duchenne heroes heeft plaats van 12 tot 18 september e.k. en vertrekt vanuit de noordelijke Vogezen (Frankrijk) doorheen Duitsland, Groot Hertogdom Luxemburg, Belgische Ardennen tot aan het drielandenpunt België, Nederland, Duitsland. Vanuit Deurne springen Bruno Van Herck en Floris Wollaert op hun stalen ros en helpt Piet Wollaert mee bij de organisatie van het evenement.

Maar om mee te doen moeten de deelnemers een bedrag aan sponsorgeld inzamelen. En daarvoor doen ze een beroep op vrienden, kennissen en sympathisanten. De ‘Riders’ organiseren op zondag 29 augustus een ‘brunch voor Duchenne’. Om een kroon op de zomervakantie te zetten en de moedige fietsers een duwtje in de rug te geven. Je kan kiezen uit verschillende formules: kinderbrunch, classic brunch, deluxe brunch, champagnebrunch (de Franse versie, niet de Russische), brunchbox speciaal en aprés ski brunchbox (telkens voor 2 personen). Bestellen kan tot en met maandag 23 augustus op: https://crowdselling.eu/brunchen-for-duchenne/

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Rain
05:2622:01 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 11km/h N
Humidity: 92%
Pressure: 1012.87mbar
UV index: 0

(advertenties)