Select Page

Oliebollenkraam strijkt neer in Deurne

Oliebollenkraam strijkt neer in Deurne

Het nieuwe pleintje van de voorlopige opstelling aan de splitsing Frank Craeybeckxlaan-Te Couwelaarlei kreeg een nieuwe invulling: een oliebollenkraam.

Wim De Craene wist het al in 1975. “Elke zondag zo gezellig naar het oliebollenkraam met tante Emma…, ja zo fijn, ja zo gezellig, ja zo fijn” zo zong de betreurde zanger indertijd. Niks zo aangenaam als een portie smoutebollen te gaan eten. Dan besefte ook het districtscollege van Deurne. Nu het land zwaar in de greep van het coronavirus is en de gezellige kerstmarkten verre herinneringen lijken, heeft het districtsbestuur een oliebollenkraam opgesteld op het pleintje dat gevormd is door de voorlopige opstelling aan de Frank Craeybeckxlaan. En sinds vrijdag kunnen de Deurnenaren dan toch nog een glimp van de winterpret van weleer oproepen. Het kraam staat met zijn rug naar het Scheppersinstituut, tegenover de Lidl. Het is alle dagen open van 14u00 tot 20u00 en staat er tot 8 januari 2021.

(Foto: Swake)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Cloudy
05:4221:53 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 18km/h SW
Humidity: 88%
Pressure: 1012.19mbar
UV index: 0

(advertenties)