Select Page

Kamal Kharmach is zijn kat kwijt

Kamal Kharmach is zijn kat kwijt

Kamal Kharmach is niet alleen een lollige man, hij is ook een kattenliefhebber. Helaas is zijn eigen kat verloren gelopen.

Bekende Deurnenaar Kamal Kharmach is een rijzende ster van de stand-upcomedy. Maar daarnaast heeft Kharmach ook een groot hart voor katten. Zijn eigen kat is nu al ruim een week zoek. De grappende man is eveneens buur van Gazet van Deurne. Omdat hij vaak ’s nachts wakker schrikt als op de redactie de telexen weer eens op een onchristelijk vroeg uur beginnen te ratelen, doen wij graag iets voor hem terug. En publiceren wij hier de oproep van Kamal om mee uit te kijken naar het beestje. Kharmach: “Het is een gechipte grijze Britse Korthaar van 1 jaar oud! Als je die ziet, laat me dan snel iets weten…” Vooral de mensen in de omgeving van het Te Boelaarpark en het Boekenbergpark moeten goed rondkijken.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
23°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 23°C
Wind: 14km/h WSW
Humidity: 56%
Pressure: 1020.66mbar
UV index: 7

(advertenties)