Select Page

Klanken van de ziel

Klanken van de ziel

De gezonde lucht van de parken in Deurne moedigt mensen aan om te schrijven. Onlangs schreef Peter Thiessen de thriller Julien en bracht Margot Guillaume haar dichtbundel ‘Geef mij een woord’ uit. Nu verscheen ook het poëziealbum ‘Klanken van de ziel’ van Mariam Ada.

Klanken van de ziel is een gedichtenbundel die vanuit het hart is geschreven. Er wordt gereflecteerd over allerlei situaties en gebeurtenissen. Moeilijke thema’s komen hierbij eveneens aan bod. De auteur schuwt de confrontatie niet. Rauwe gevoelens en gedachten worden neergepend. Wij willen dan ook graag kennis maken met Mariam Ada.

Wie is Mariam Ada? “Ik ben 32, geboren en getogen in op grens Borgerhout- Deurne. Sinds een tijdje ben ik verhuisd naar hartje Deurne- Noord. Mijn favoriete plek in Deurne is het Rivierenhof, ik wandel er graag en probeer dit zo vaak mogelijk te doen.” aldus de jonge dichteres.

En van waaruit is zij beginnen te dichten? Mariam Ada: “De liefde voor het schrijven en lezen begon reeds op jonge leeftijd. Je kon me toen al een boekenwurm noemen en dat ben ik nog steeds. Ik schrijf poëzie over verschillende thema’s. De focus ligt niet op het rijmen, maar eerder op het creëren van een bepaalde sfeer. Ik probeer met mijn gedichten gevoelens over te brengen zoals verdriet, angst, nostalgie, enz…”

Klanken van de ziel – Spinsels en melancholische gedachten. Mariam Ada. Uitgeverij Boekscout. Bestellen kan via de webwinkel van www.boekscout.nl

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
15°
Rain
05:4221:35 CEST
Feels like: 15°C
Wind: 6km/h WNW
Humidity: 93%
Pressure: 1006.43mbar
UV index: 0

(advertenties)