Select Page

Rik en Otto zijn de Redders van Pasen in Deurne

Rik en Otto zijn de Redders van Pasen in Deurne

Gisteren vond aan de Frank Craeybeckxlaan de prijsuitreiking plaats van de paaszoektocht ‘Paashaas is boos’ van Winkelvereniging Gallifortlei. Een loting wees de broers Rik (3) en Otto (9) Geybels aan als winnaars. Zij zijn de ‘Redders van Pasen 2021’.

De broers ontvingen een diploma van districtsschepen voor Jeugd Elke Brydenbach (N-VA) en een chocolade attentie van de paashaas, met dank aan Leonidas Deurne. Voorzitter van de winkelvereniging Alain Hoeckx overhandigde een bos bloemen en een ‘dees is wel deurne’ tote-bag en mok. “We kunnen spreken van een succes. 92 groepjes hebben deelgenomen aan de paaszoektocht, waarvan er uiteindelijk 47 de code van de paashaas konden kraken.” aldus de enthousiaste voorzitter van de winkelvereniging.

Hoeckx gaat verder: “Het was de tweede keer dat we een zoektocht organiseerde met de jeugddienst. De eerste week van de paasvakantie sloeg het weer tegen. Gelukkig viel het weer de tweede week beter mee. Op naar de volgende actie.” Volgens vader Bart waren de jongens tevreden: “Ze zien buiten de school weinig mensen, en al zeker geen levensgrote paashaas met burgemeesterssjerp.”

Foto: (vlnr) Alain Hoeckx, paashaas, Elke Brydenbach, Otto, Rik en Bart Geybels. (Foto: Kim Van Der Vorst)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Rain / Wind
06:4320:40 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 32km/h WNW
Humidity: 81%
Pressure: 1006.77mbar
UV index: 2

(advertenties)