Select Page

Een fotowandeling met een leuke prijs bovenop

Een fotowandeling met een leuke prijs bovenop

Kim Van der Vorst is de fotografe die de uitwassen van de coronacrisis in beeld brengt. Zij maakt van handelszaken een buitenopname waarop de gevel van de zaak zichtbaar is. De mensen die nog werken staan voor het gebouw. Voor de medewerkers die werkloos zijn, wordt een lege stoel geplaatst.

Het project van Kim Van der Vorst leverde mooie foto’s op die op een artistieke wijze een desolate indruk oproepen. Omdat de beelden niet in een galerij kunnen worden tentoongesteld, heeft de fotografe een leuk initiatief bedacht: een fotowandeling. Bovendien heb je kans om er nog een prachtig cadeau aan over te houden. Van der Vorst licht zelf haar activiteit toe: “Ja inderdaad, het wordt een ‘walking vitrine expo’, zeg maar een fotowandeling of -route die te voet of per fiets kan worden afgelegd. Er zijn 11 deelnemende zaken op een route waarbij Deurne Noord en Zuid aan elkaar worden verbonden. Je komt door twee parken waar je even kan wandelen of fietsen.. Je kan het traject, dat een cirkel vormt, op elk van de 11 aanknopingspunt starten en eventueel in meerdere keren afleggen.”

De fotowandeling is gekoppeld aan een wedstrijd.  Per deelnemende zaak zijn er een tot vier foto’s met een letter. Met deze letters kan er een zin worden gevormd en dit mag doorgestuurd worden naar kim@focus4memories.be . De schiftingsvraag luidt ‘hoeveel lege stoelen  heeft Kim van der Vorst in beeld heb gebracht’. De winnaar wint een mini fotoshoot. De route kan via de link https://goo.gl/maps/9tyEKn12CAzMeGv96 op de gsm worden gevolgd. Een leuke activiteit voor tijdens de Kerstvakantie.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:2622:00 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 6km/h S
Humidity: 80%
Pressure: 1008.81mbar
UV index: 0

(advertenties)