Select Page

Deurne heeft een nieuw magazine

Deurne heeft een nieuw magazine

Volgende week verschijnt het nieuwe magazine ‘Deurne Leeft’. De eerste editie van het blad genoemd naar de gelijkaardige website Deurneleeft.be.

Initiatiefnemers Jan Van Hove en Alain Hoeckx laten Deurne graag van zijn beste kant zien. Eerder lanceerden ze al de website Deurneleeft.be En nu zetten ze een stap verder met een echte glossy.  Jan Van Hove, bedrijfsleider van Webkrunch, geeft meer uitleg: “Het moest een magazine worden dat focust op de mooiste kanten van ons district. Dat de mensen die Deurne doen draaien, eens flink in de spotlights zet. Dat de leukste hoekjes en plekjes in onze buurt in de kijker zet.”

Hij gaat trots verder: “En kijk, het ligt er. Deurne Leeft Magazine, voor en door mensen die houden van Deurne. Boordevol leuke tips, promo’s en acties bij jou om de hoek. Geen platte commerce, maar plezierige info over het fijnste district van ’t Stad.”

Medewerker Alain Hoeckx wil toch het doel duidelijk benadrukken, want de huidige situatie is ernstig: “We zouden hier uren kunnen doorgaan over hoe uniek Deurne is, wat er hier allemaal te vinden is en hoe aangenaam de mensen zijn. Maar we hadden een beter idee… Lees dit magazine en ga daarna naar buiten. Steun je lokale handelaars en help ze door deze moeilijke periode. Maak vanop afstand een praatje met je buren en leer elkaar nog beter kennen. Hou het veilig, natuurlijk. Maar kom terug in verbinding met je buurt.”

Deurne Leeft. Vanaf volgende week in je bus. Tenzij je een zelfklevertje met ‘geen ongeadresseerd drukwerk’ hebt hangen.

www.deurneleeft.be 

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:2622:00 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 5km/h S
Humidity: 79%
Pressure: 1008.47mbar
UV index: 0

(advertenties)