Select Page

Restaurant Poupoule heeft de handdoek in de ring gegooid

Restaurant Poupoule heeft de handdoek in de ring gegooid

Door toedoen van de wereldwijde coronapandemie zullen vele ondernemers verplicht worden om de boeken te moeten sluiten. Ook het bekende restaurant Poupoule in de Vosstraat haalde het einde van 2020 niet.

Bij het restaurant Poupoule lag de hoofdklemtoon op kipgerechten zoals kipsatés of vol-au-vent of een halve gebraden kip van ’t spit, al dan niet met poupoulesaus en frietjes.  Het was een gezellige en betaalbare eetgelegenheid met een lekkere keuken. Helaas heeft het restaurant de boeken moeten dichtklappen en werd het voor de eindejaarsfeestdagen door de rechtbank failliet verklaard.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Mostly Cloudy
05:4121:36 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 8km/h WSW
Humidity: 96%
Pressure: 1005.42mbar
UV index: 0

(advertenties)