Select Page

Een cadeautje van 5 euro

Een cadeautje van 5 euro

De lente loopt op zijn laatste benen. Het is raar hoe het voorbije seizoen is verlopen. Nu de zomer zich aankondigt, schakelt het leven zich meer en meer over op de normale gang van zaken.

De boeren en producenten van buurderijen Gitschotelhof en Cinema Rix zijn steeds op post gebleven, zelfs in de hoogdagen van de ophokplicht. De buurderijen draaiden op volle toeren. Maar nu de mensen de draad van hun vroegere leven weer opnemen, vervallen ze weer in de gewoonten van toen. En dat merkt de buurderijverantwoordelijke ook: “Het aantal buren vermindert wekelijks. Net nu onze groenteboeren steeds meer verse groenten hebben. En dat is jammer, want wie op de buurderij aankoopt, zorgt dat het geld dat aan voedsel wordt besteed, bij de maker ervan terecht komt.”

De buurderijverantwoordelijke heeft nog een leuk nieuwtje: “Boeren en Buren bestaat 5 jaar en geeft als verjaardagsgeschenk 5 euro cadeau op de eerste bestelling van wie nog nooit de stap zette naar een buurderij. Vermeld bij je bestelling de code feestneus”.

 (Foto: Rudis.be)  

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Cloudy
05:4221:53 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 18km/h SW
Humidity: 88%
Pressure: 1012.19mbar
UV index: 0

(advertenties)