Select Page

Kringwinkel open op afspraak

Kringwinkel open op afspraak

Na een korte sluiting van twee dagen op zaterdag 27 en maandag 29 maart ontvangen De Kringwinkel en De Kilomeet in Deurne hun klanten heel graag op afspraak. “De korte sluitingsperiode is nodig om ons personeel vertrouwd te maken met het nieuwe systeem.” klinkt het bij De Kringwinkel.

Kringwinkelfans kunnen een afspraak vastleggen voor hun tweedehands inkopen. Want vanaf dinsdag 30 maart kan je in De Kringwinkel en in De Kilomeet Deurne terecht op afspraak. “We hebben redelijk snel kunnen schakelen en onze IT-dienst heeft vrij snel een reservatiesysteem op poten kunnen zetten.” vertelt Louise Vrints, communicatieverantwoordelijke. “We hopen van harte dat onze klanten er volop gebruik van zullen maken. Voor alle duidelijkheid: een afspraak betekent geen aankoopverplichting, klanten mogen nog steeds komen rondneuzen in onze winkels.” verduidelijkt ze.

Een belangrijke motivatie voor De Kringwinkels om verder te werken is de werkgelegenheid. “Onze medewerkers hebben tijdens de eerste sluitingsperiode sociaal en financieel gezien geen gemakkelijke periode gehad. Als maatwerkbedrijf willen we dit echt vermijden.” vertelt Louise. “Tijdens de sluiting in november hebben we dat opgevangen door volledig op onze online verkoop in te zetten, maar deze keer vinden we onszelf nog eens opnieuw uit” voegt ze nog toe.

Ook spullen geven zal mogelijk blijven. Het geefpunt van de winkel zal zonder afspraak toegankelijk zijn en ook de gratis ophaaldienst blijft actief. “Wanneer het te druk wordt aan het geefpunt zou het kunnen dat we dit tijdelijk sluiten. We vragen begrip van onze gevers voor deze uitzonderlijke omstandigheden.” sluit Louise af.

  • Kringwinkel: Vosstraat 305, Deurne
  • Kilomeet: Bisschoppenhoflaan 255B, Deurne

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Showers in the Vicinity
06:3720:45 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 21km/h WSW
Humidity: 94%
Pressure: 1011.51mbar
UV index: 0

(advertenties)