Select Page

Deurne maakt België weer groot

Deurne maakt België weer groot

Gisteren streek in de een cameraploeg in de buurt van het Boekenbergpark neer. Het was een ploeg van VTM die opnames maakte voor het programma ‘Make Belgium Great Again’.

De cameraploeg maakte in de Van Baurscheitlaan opnames voor de actie ‘Make2020GreatAgain’. Dit is een actie van het VTM programma Make Belgium Great Again – in samenwerking met het Kinderarmoedefonds. Omdat er in ons land 1 op 5 kinderen in armoede leven, willen de programmamakers er voor zorgen dat zoveel mogelijk kinderen die in armoede leven toch een cadeautje onder de kerstboom krijgen. Buurvrouw Liesbeth Janssens stond op de eerste rij en brengt verslag uit: “VTM wil deze actie onder de aandacht brengen. Daarom trokken Ann Lemmens en Helmut Lotti van deur tot deur om mensen warm te maken om de actie te steunen. Ze schreven een passend lied en brachten dat live. Helmut de stem, Ann de melodica.”

Op dinsdag 29 december om 20.40 u. zou de actie op VTM te zien zijn in een speciale aflevering. Liesbeth Janssens lacht: “Misschien komt ook onze buurt in beeld.” Dan wordt de moeder van drie jonge kinderen bloedernstig en zegt: “1 op 5 kinderen leeft in armoede en dat heftige cijfer verdient wel wat aandacht.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
19°
Partly Cloudy
05:4021:38 CEST
Feels like: 19°C
Wind: 10km/h WSW
Humidity: 66%
Pressure: 1014.9mbar
UV index: 3

(advertenties)