Select Page

6000 Deurnenaars vragen een winterpakket aan

6000 Deurnenaars vragen een winterpakket aan

Vandaag vond het eerste ophaalmoment van het winterpakket van het district Deurne plaats. Dat gebeurde op de parking achteraan het districtshuis. In het totaal zijn er vijf afhaalmomenten voorzien.

 Om de wintermaanden een warme uitstraling te geven en de Deurnenaars tijdens deze bizarre tijden een hart onder de riem te steken, besloot het district Deurne om gratis winterpakketten te voorzien met theelichtjes, postkaarten, een affiche, raamstiften en een bakmix. Op die manier kunnen bewoners warmte, licht en verbondenheid verspreiden en hun straat verlichten en gezellig maken. In totaal vroegen 6000 Deurnese gezinnen een winterpakket aan.

De actie werd gecoördineerd door Ding Dong Deurne. Verantwoordelijke districtsschepen Elke Brydenbach (N-VA) was ook aanwezig zijn om de winterpakketten mee uit te delen. Ze was tevreden met de actie: “Ruim 6000 Deurnenaars hebben een winterpakket aangevraagd. Daarmee verspreiden we warmte in deze moeilijke tijden. En ondertussen werken we ook aan de verbondenheid in ons district.” De mensen die hun pakketten kwamen afhalen waren zonder uitzondering allemaal enthousiast.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Sunny
06:4520:38 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 16km/h SW
Humidity: 83%
Pressure: 1012.19mbar
UV index: 0

(advertenties)