Select Page

Dealer betrapt aan speeltuin

Dealer betrapt aan speeltuin

Een politieoptreden omdat de corona maatregelen niet werden opgevolgd leidde zaterdag tot meer. Een dealer liep tegen de lamp.

Het wijkteam van de Unolaan hield gisteren verhoogd toezicht tegen algemene overlast. Aan de speeltuin aan het ‘Schijntje’ moest de politie enkele jongeren aanspreken omdat ze de maatregelen rond COVID-19 niet opvolgden. Omdat de inspecteurs een joint op de grond vonden, controleerden zijn het duo wat meer doorgedreven. Bij het fouilleren vond de politie bij één van hen een zak met 30 gram hasjies die verdeeld was in verschillende gebruikershoeveelheden. De jongeman was ook in het bezit van een honderdtal zakjes met een druksluiting, een weegschaal en een grainder. Bij hem thuis volgde nog een huiszoeking waar verschillende luxeproducten gevonden en in beslag genomen werden. De verdachte (19) is gearresteerd en wordt bij de onderzoeksrechter voorgeleid. Afzonderlijk is er ook nog een COVID-pv opgesteld.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
12°
Partly Cloudy
06:3920:43 CEST
Feels like: 10°C
Wind: 19km/h WNW
Humidity: 49%
Pressure: 1021mbar
UV index: 1

(advertenties)