Select Page

Auto over de kop

Auto over de kop

Was de chauffeur gehaast om nog voor de avondklok thuis te geraken? Of raakte hij even afgeleid?

Zaterdagavond rond 22.50 uur liep er een oproep binnen voor de Ten Eeckhovenlei waar er een auto over de kop was gegaan. Bij aankomst op de plaats van het ongeval stelde de ploeg vast dat een auto op het dak lag aan de linkerkant van de weg en de tramsporen. De bestuurder van 20 jaar was op eigen kracht uit zijn wagen geraakt. Hij vertelde aan de politie dat hij de controle over zijn stuur was verloren op de tramsporen en twee wagens raakte. De twee wagens liepen schade op. Er kwam een ziekenwagen ter plaatse om de bestuurder medisch te controleren. Hij liep slechts zeer lichte verwondingen op. Zijn auto was niet meer rijvaardig en werd getakeld.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
23°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 23°C
Wind: 14km/h WSW
Humidity: 56%
Pressure: 1020.66mbar
UV index: 7

(advertenties)