Select Page

Dealers vluchten weg voor politie

Dealers vluchten weg voor politie

Bij een actie rond drugs heeft het Wijkondersteuningsteam (WOT) van de regio Oost maandag twee verdachten gearresteerd voor handel in verdovende middelen.

De politieagenten merkten op de parking van het Rivierenhof iemand op die druk bezig was op zijn gsm. Wat later maakte hij contact met iemand anders en samen wandelden ze naar een derde persoon. De drie wisselden heimelijk een en ander uit wat wees op een straatdeal. Toen de politie het trio wilde controleren, sloegen twee personen op de vlucht. Elk in een andere richting. De man die het park in liep, kon snel gevat worden. Tijdens zijn vlucht gooide hij zijn gsm en meerdere dosissen heroïne en cocaïne weg. Behulpzame omstaanders zorgden ervoor dat de gsm gerecupereerd kon worden.

De tweede verdachte was met zijn fiets weg geraakt en probeerde zich daarna te verstoppen in een appartementsgebouw. Maar ook hij kon door het WOT gevat worden en had heroïne op zak. De druggebruiker, die als allereerste in beeld kwam, bleef alleen achter en verleende zijn medewerking aan de politie. De drie zijn meegenomen naar het kantoor voor verder onderzoek. Een van de twee mannen die op de vlucht was geslagen, is vermoedelijk een ‘bovendealer’. De twee (27 en 49 jaar) worden voor de onderzoeksrechter geleid.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Sunny
05:4021:38 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 5km/h E
Humidity: 75%
Pressure: 1016.26mbar
UV index: 0

(advertenties)