Select Page

Sport/Voetbalmagazine brengt een themanummer over ‘den Antwerp’ en Deurne

Sport/Voetbalmagazine brengt een themanummer over ‘den Antwerp’ en Deurne

Vandaag kwam sportredacteur Peter t’Kint van Sport/Voetbalmagazine naar Deurne afgezakt. Hij wilde kennismaken met het district dat de thuisbasis is van ‘den Antwerp’.

Op donderdag 10 december speelt RAFC de terugwedstrijd tegen Tottenham Hotspur FC (Engeland) in de Europa League. Het belooft een spannende wedstrijd te worden, nadat de Deurnenaren de heenwedstrijd met 1-0 beslechtten. En in het weekeinde daarop treden de roodhemden aan tegen Club Brugge. Voor het tijdschrift Sport/Voetbalmagazine voldoende redenen om een themanummer over de ploeg van de Bosuil te schrijven. Een kolfje naar de hand van redacteur Peter t’Kint. Hij zal uiteraard wat beschouwingen geven en hij zal gesprekken voeren met grote baas Paul Gheysels, oud-speler Patrick Goots en oud-clubsecretaris Paul Bistiaux. Maar de sportredacteur wil ook een beeld schetsen van Deurne. Dus kwam hijzelf de sfeer snuiven in het district. Eerst trok hij naar de buurt van de Bosuil waar hij werd vergezeld door Matthias Van Milders, auteur van ‘Trots in Deurne-Noord’ en daarna maakte hij een wandeling in het Rivierenhof in gezelschap van ondergetekende.

Sport/Voetbalmagazine wordt uitgegeven door de Roularta Media Group. Het tijdschrift belicht de sportactualiteit vanuit verschillende invalshoeken door middel van interviews, reportages, analyses en columns. Het themanummer over den Antwerp en Deurne verschijnt op 9 december.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Partly Cloudy
05:4021:38 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 14km/h WSW
Humidity: 64%
Pressure: 1014.9mbar
UV index: 2

(advertenties)