Select Page

Vriendjesdag was een succes

Vriendjesdag was een succes

Korfbalclub A.T.B.S. hield op 21 september op de nieuwe locatie in het Rivierenhof haar ‘vriendjesdag’.

Voor deze vriendjesdag hadden de club reclame gemaakt via flyers, sociale media en diverse andere kanalen. De weergoden waren A.T.B.S. goed gezind want de zon was overvloedig aanwezig. Heel veel nieuwe gezichten kwamen kennis maken met de korfbalclub en jeugdcoördinator Laurette De Pooter was dan ook in de wolken. Laurette De Pooter: “Allemaal blije gezichten op onze vriendjesdag. Zowel bij de begeleiders, bij onze eigen jeugdleden die massaal kwamen helpen als bij de nieuwe kids.”

We zijn nu bijna 2 weken verder en korfbalclub A.T.B.S. heeft al verschillende nieuwe inschrijvingen. Uiteraard zijn de kinderen nog steeds welkom. Laurette De Pooter: “Elke zaterdag tussen 09u30 en 10u30 kunnen kinderen gratis komen proberen, iedereen welkom.”

Meer info op jeugd@atbs.be

Kevin Van Horen

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Cloudy
05:4221:53 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 16km/h SW
Humidity: 91%
Pressure: 1012.53mbar
UV index: 0

(advertenties)