Select Page

Tijdelijke verkeersveranderingen in buurt Kriekenhof

Tijdelijke verkeersveranderingen in buurt Kriekenhof

Volgende week voert stedelijke basisschool Hoedjes van Papier renovatiewerken uit. En dat heeft gevolgen voor de verkeerscirculatie rond de school.

Van maandag 19 oktober krijgen de scholiertjes van stedelijke basisschool Hoedjes van Papier gezelschap van stoere bouwvakkers. Er komen fietsenstallingen naast het hoofdgebouw en aan de ingang van de De Borrekensstraat en de scheidings- en tuinmuren aan de kant van De Borrekensstraat worden vervangen.Tijdens de werken gebruiken alle leerlingen de ingang aan de Thibautstraat en is de ingang aan de De Borrekensstraat is niet toegankelijk. Op vrijdag 30 oktober zullen de werkzaamheden klaar zijn.

De school neemt gedurende deze twee weken extra maatregelen om de verkeersveiligheid in de schoolomgeving te verhogen. Districtsburgemeester Tjerk Sekeris geeft meer uitleg: “District Deurne en de school beslisten om ter hoogte van school Hoedjes van Papier tijdelijk een schoolstraat in te voeren. Vanaf maandag 19 oktober tot en met vrijdag 30 oktober is de Thibautstraat telkens bij het begin en het einde van de schooldag maximaal 30 minuten niet toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer. Geparkeerde auto’s mogen de straat wel verlaten tegen stapvoetse snelheid.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Partly Cloudy
05:5521:42 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 18km/h WNW
Humidity: 86%
Pressure: 1018.29mbar
UV index: 1

(advertenties)