Select Page

Jumbo opent een tweede winkel in Deurne

Jumbo opent een tweede winkel in Deurne

Het offensief van de Nederlandse supermarktketen Jumbo om de Belgische markt te veroveren wordt verdergezet. Na de overname van de Carrefourvestiging op de Lakborslei, wordt nu ook Alvo Francken op het Wim Saerensplein omgebouwd tot een filiaal van Jumbo.

Aan Alvo Francken hangt een mededeling uit dat de winkel op vrijdag 29 mei voor de laatste dag zal geopend zijn onder zijn huidige naam. Daarna zal de winkel een gedaanteverandering ondergaan en terug openen als een Jumbo supermarkt. Ook aan Alvo Francken Ranst hangt een gelijkaardige boodschap. Deze supermarkt zal eveneens terug opengaan in de gele kleuren van Jumbo. Nog maar een goede maand geleden kondigde de Nederlandse supermarktgigant aan dat het een winkel ging openen in de voormalige Carrefourvestiging in Deurne Noord.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:3521:43 CEST
Feels like: 13°C
Wind: 13km/h SW
Humidity: 81%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 1

(advertenties)