Select Page

Politie zit drugsdealer op de hielen

Politie zit drugsdealer op de hielen

Niet elke zaak is even lucratief. Dat mocht deze jongeman tot eigen scha en schand ondervinden.

In de vooravond op zaterdag zagen leden van het drugsondersteuningsteam (DOT) een jongeman zijn huurwagen parkeren aan de Herentalsebaan. Daarna repte hij zich naar een nabijgelegen woning. Na een heel kort bezoek vertrok hij weer met de auto. Gezien het team vermoedde dat er net drugs werden verkocht, wilde het de auto en de bestuurder aan een controle onderwerpen. Toen de verdachte de politie opmerkte, versnelde de man zijn vaart en vluchtte hij weg van de politie. Tijdens zijn vlucht bracht de bestuurder door zijn rijgedrag verschillende mensen in gevaar. Nadat de politie hem twee kilometer lang op de hielen had gezeten, kon de verdachte worden ingerekend. In de auto zijn 54 verpakkingen van cocaïne gevonden en een som cash geld. De verdachte van 26 jaar kwam bij de onderzoeksrechter en is aangehouden. De drugs, het geld en het huurvoertuig zijn in beslag genomen.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:3521:43 CEST
Feels like: 13°C
Wind: 13km/h SW
Humidity: 81%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 1

(advertenties)