Select Page

Huis beschoten met een machinegeweer

Huis beschoten met een machinegeweer

Vannacht is er in de De Gryspeerstraat met een machinegeweer geschoten op een huis. Het is de woning naast de apotheek waar gisteren een granaat werd naar gegooid.

Gisteren ontplofte voor een leegstaande apotheek in de De Gryspeerstraat een granaat. Deze nacht werd de woning naast de winkel beschoten met een machinegeweer. Het bevestigt het vermoeden dat de granaat gisteren naar het verkeerde huis werd geworpen. Want het geviseerde pand van vannacht behoort aan de familie El B. Een van de zonen heeft in het verleden een veroordeling voor drugsmokkel opgelopen. Hij werd later in Rotterdam op straat neergeschoten en overleed aan zijn verwondingen. Een andere zoon werkt in de haven  bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in containertransport. En een aantal maanden terug werd onder de auto van een dochter van de familie een granaat tot ontploffing gebracht.

De schietpartij is het vijfde incident in nog geen week tijd. De federale politie onderzoekt de samenhang tussen al deze feiten.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Partly Cloudy
05:3921:39 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 5km/h N
Humidity: 80%
Pressure: 1018.96mbar
UV index: 3

(advertenties)