Select Page

Weekeinde eindigt met nieuwe granaatontploffing

Weekeinde eindigt met nieuwe granaatontploffing

En weer ontplofte er vannacht een granaat in Deurne. Daarmee werd een ‘knallend’ Antwerps weekeinde afgesloten.

Ongeveer rond 3 u vannacht ontplofte er in de Gryspeerstraat een granaat. Het springtuig werd gegooid naar een leegstaande apotheek. In een aanpalend huis woont wel een familie die al eerder in aanraking kwam met het drugsmilieu. Het was het vierde incident op rij. Vrijdag werd in de Beukenstraat in Borgerhout een huis beschoten. Om de hoek in de Godtsstraat explodeerde in de nacht van zaterdag op zondag een granaat. Diezelfde nacht was er een ontploffing aan een huis op de Kerkhofweg waarbij een deur uit de hengsels werd geslingerd. Bij die laatste explosie werd echter geen granaat gebruikt. Dus blijft het even gissen wat daar is gebeurd.

De politie stelde een perimeter in en het gerechtelijk labo en DOVO, de ontmijningsdienst van het leger, kwamen langs voor sporenonderzoek. Er wordt onderzocht of deze aanslagen met elkaar en met het drugsmilieu hebben te maken.

(Foto: Dovo)

 

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Partly Cloudy
06:3520:47 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 23km/h NW
Humidity: 74%
Pressure: 1023.71mbar
UV index: 1

(advertenties)