Select Page

Drie personen op heterdaad betrapt bij drugsverkoop

Drie personen op heterdaad betrapt bij drugsverkoop

De politie is alert en behaalde daardoor weer eens een succesje op de drugdealers.

Medewerkers van het drugsondersteuningsteam (DOT) zagen vrijdagavond dat een wagen stopte voor een pand en dat de bestuurder zenuwachtig in het rond keek toen die uitgestapt was. Aan de inkomhal van het appartement werd contact gemaakt met een vrouw en er werd duidelijk iets uitgewisseld. De bestuurder stapte opnieuw in de wagen en de dame ging terug naar binnen. Gezien de vermoedelijke drugtransactie werden het voertuig en de bestuurder gecontroleerd. In de wagen zaten drie personen. De twee die vooraan zaten, waren op het moment van de controle net bezig met drugs te verpakken in kleine gebruikshoeveelheden cocaïne. Op de achterbank zat een klant die drugs kwam kopen. Achteraf bleek dat de vrouw die eerder in beeld kwam het duo net voorzien had van drugs. De twee werden gearresteerd en verhoord. Er werd bij de twee een huiszoeking gedaan. Ook de vrouw werd gearresteerd. Het trio, allemaal 19 jaar, werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter en aangehouden. 

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:2622:00 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 6km/h S
Humidity: 80%
Pressure: 1008.81mbar
UV index: 0

(advertenties)