Select Page

Vernieuwde Aldi Boterlaarbaan is open

Vernieuwde Aldi Boterlaarbaan is open

Vandaag opent de gloednieuwe winkel van Aldi aan de Boterlaarbaan de deuren. De werkzaamheden waren begin februari gestart.

Met deze nieuwe winkel wil Aldi in de eerste plaats het winkelcomfort en het winkelplezier van de klanten verhogen. De nieuwe winkel is met 1.200 m2 verkoopruimte flink groter dan de vorige. Wat zich vertaalt in bredere wandelgangen. Kleurrijke platen zorgen daarnaast voor een goed overzicht. “Om tot ons nieuwe winkelconcept te komen, hebben we onze klanten de vraag gesteld: hoe ziet uw ideale Aldi er in de toekomst uit”, zegt Frank Vissers, regionaal managing director: “Op basis van die antwoorden werd de winkelinrichting herdacht.” De nieuwe Aldi legt de nadruk op vers, zowel groenten en fruit dat los kan worden gekocht, als vlees en brood,…  In de nieuwe winkel is ook een halfopen bakkerij voorzien. Daarnaast zijn er meer ‘convenience’-artikelen zoals voorverpakte slaatjes, verse fruitsappen en andere bereide maaltijden en dranken.

Een leuke verandering is dat de winkelindeling het dagritme van de klant volgt. Starten doet hij of zij bij de brood- en ontbijtafdeling, vervolgens gaat hij/zij naar de versmarkt, dan naar de dranken enzovoort. Grote infoborden en fotopanelen zorgen ervoor dat de klant onmiddellijk ziet waar hij/zij de producten kan terugvinden. Vissers voegt er nog snel aan toe: ”Wat zeker niet verandert, is de succesvolle formule van Aldi: hoogkwalitatieve producten aanbieden voor een Aldi-prijs. En een prijsverhoging komt er zeker niet.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Cloudy
05:4221:53 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 18km/h SW
Humidity: 88%
Pressure: 1012.19mbar
UV index: 0

(advertenties)