Select Page

Politie onderschept laagvlieger

Politie onderschept laagvlieger

Het wijkteam van de Unolaan trok dit weekeinde op pad om verschillende vormen van overlast (sluikstort, drugs,…) te bestrijden.

De frappantste vaststelling deed het wijkteam ter hoogte van het Van Deynseplein. Er waren op zaterdag heel wat kinderen en jongeren aanwezig om te genieten van de zon toen een voertuig aan hoge snelheid uit de Van Dornestraat kwam gereden en met gierende banden de Van Deynsestraat inreed. Het wijkteam kon het voertuig enkele straten verder staande houden. De bestuurder was 17 jaar en beschikte uiteraard slechts over een voorlopig rijbewijs. Gezien het levensgevaarlijk rijgedrag van de man werd zijn wagen in beslag genomen en werd zijn rijbewijs meteen ingetrokken. Het wijkteam nam tijdens dezelfde controleactie ook nog cannabis in beslag bij twee personen in het Rivierenhof.

Bestuurder met voorlopig rijbewijs ramt geparkeerde wagens

Zondagavond beschadigde een auto vier geparkeerde wagens op het Pastoor Holthofplein in Deurne. Volgens een getuige reed de bestuurder aan hoge snelheid, miste hij zijn bocht en ramde hij de 4 voertuigen. De 19-jarige man kon de politie enkel een voorlopig rijbewijs voorleggen. Zijn voertuig was ook niet voorzien van een ‘L’. Drie van de vier geparkeerde voertuigen en het voertuig van de jonge kerel waren niet meer rijvaardig.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
23°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 23°C
Wind: 14km/h WSW
Humidity: 56%
Pressure: 1020.66mbar
UV index: 7

(advertenties)