Select Page

Granaat ontploft in Deurne

Granaat ontploft in Deurne

In de Ten Eeckhovelei is vannacht een granaat ontploft. Er was enkel materiële schade te betreuren.

Rond 4 uur schrokken de bewoners van de Ten Eechovelei, tussen de Lakborslei en de De Gilmanstraat, wakker toen een granaat ontplofte. Het springtuig explodeerde onder een auto. Politie en brandweer kwamen ter plaatse en zetten een deel van de straat af. Ook DOVO zakte af voor sporenonderzoek. De explosie zorgde voor schade aan huizen en geparkeerde auto’s. Gelukkig vielen er geen slachtoffers. Voor wie de granaat uiteindelijk bestemd was en of er een verband is met het drugsmilieu is onderwerp van verder onderzoek door het parket en de federale politie. Er is een onderzoeksrechter gevorderd.

Maar vlakbij de plaats van de ontploffing woont de familie van een man die eerder al werd veroordeeld voor het uithalen van cocaïne in de haven. Een ander lid van de familie werd drie jaar geleden geliquideerd in Rotterdam. De auto waaronder de granaat ontplofte, behoort toe aan dezelfde familie.

(Foro’s: FotoPe)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Rain
05:2622:01 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 11km/h N
Humidity: 92%
Pressure: 1012.87mbar
UV index: 0

(advertenties)