Select Page

Wissel in de fractie van het Vlaams Belang in de districtsraad

Wissel in de fractie van het Vlaams Belang in de districtsraad

In de districtsraad heeft in de fractie van het Vlaams Belang een wissel plaats. Raadslid Melissa Zoete heeft haar ontslag gegeven. Zij zal worden opgevolgd door Marina Rothmayer.

Districtsraadslid Melissa Zoete is uitbaatster van café Beukenhof. De coronacrisis speelt ook haar parten waardoor ze niet meer naar behoren kan functioneren in de districtsraad. Fractieleider Jan Van Wesembeeck geeft meer uitleg: “Als horeca-uitbater werd Melissa reeds twee keren geconfronteerd met de sluiting van haar zaak wegens corona. Door de onzekerheid en alle rompslomp die ze de afgelopen maanden meemaakte was en is het voor Melissa niet mogelijk om zich nog op voldoende wijze in te zetten als raadslid.”

Melissa Zoete zal worden opgevolgd door Marina Rothmayer. Het nieuwe districtsraadslid is geen onbekende in Deurne. Zij zat al in de districtsraad vanaf 2001 en zetelde tot en met de vorige legislatuur voor het Vlaams Belang.

(Foto: archief)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
15°
Rain
05:4221:35 CEST
Feels like: 15°C
Wind: 6km/h WNW
Humidity: 93%
Pressure: 1006.43mbar
UV index: 0

(advertenties)