Select Page

Vrouw neergestoken door (ex-)partner

Vrouw neergestoken door (ex-)partner

Het voorbije weekeinde had in Deurne een relationeel drama plaats. Een vrouw verloor hierbij bijna het leven.

Vrijdagavond is in de Seraphin De Grootestraat een vrouw neergestoken. De dader, de (ex-)partner van het slachtoffer, vluchtte weg. De 40-jarige vrouw had verschillende messteken gekregen en werd naar het ziekenhuis gebracht. Drie kinderen van de vrouw waren aanwezig op het ogenblik van de gebeurtenissen. Een tiener werd eveneens licht gewond. De hulpdiensten kwamen massaal ter plekke en de politie stelde een perimeter in. Ook het labo zakte af voor een sporenonderzoek. Voor de kinderen werd slachtofferhulp ingeschakeld.

Zaterdagavond is de dader zichzelf gaan aangeven in het politiekantoor op de Noorderlaan. De man was in gezelschap van zijn advocaat. Hij werd nog dezelfde avond verhoord. Gisterochtend werd de verdachte dan voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Hij werd aangehouden op verdenking van poging tot moord op zijn (ex-)partner en zal later deze week voor de raadkamer moeten verschijnen. Het slachtoffer dat een tijdje in levensgevaar had verkeerd, bleek ondertussen stabiel te zijn.

(Foto: GvA)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Rain
05:2622:01 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 11km/h N
Humidity: 92%
Pressure: 1012.87mbar
UV index: 0

(advertenties)