Select Page

Vluchtende bestuurder wordt thuis opgewacht door politie

Vluchtende bestuurder wordt thuis opgewacht door politie

Voorbije nacht werd een onverlaat bij de lurven gevat. Hij dacht, nadat hij in Deurne van een controle weggevlucht was, uit de handen van de politie te kunnen blijven.

Zaterdagnacht merkte een patrouille een voertuig op dat op de Turnhoutsebaan in Deurne aan opvallend hoge snelheid reed. Bij het zien van de politie versnelde de wagen, waarop er beslist werd op over te gaan tot een controle. De bestuurder wilde dit echter niet laten gebeuren en probeerde via de parking van de Makro te ontsnappen. Uiteindelijk kon hij na een achtervolging aan hoge snelheid staande gehouden worden in de Frans Van Dijckstraat nadat de bestuurder zijn bocht verkeerd inschatte. De inspecteurs stapten uit en probeerden de bestuurder uit zijn voertuig te krijgen, maar hij bleef tegenwerken. Hij reed plots achteruit, waarbij de agenten moesten wegspringen om een aanrijding te vermijden. De bestuurder reed opnieuw weg en kon aanvankelijk niet meer gevat worden. Aan de hand van de nummerplaat werd echter het adres van de verdachte achterhaald. Er werd anoniem toezicht uitgeoefend op zijn woning in Wijnegem en later op de nacht kon de verdachte daar onderschept worden door het snelleresponsteam in samenwerking met PZ Voorkempen. De 18-jarige bleek geen onbekende voor de politie. De wagen van de man werd in beslag genomen.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:3521:43 CEST
Feels like: 13°C
Wind: 13km/h SW
Humidity: 81%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 1

(advertenties)