Select Page

Putten worden opgevuld met kapotte tegels

Putten worden opgevuld met kapotte tegels

De aardeweg tussen Lakborslei en de volkstuintjes Papenhof is in slechte staat. Mensen proberen met lapmiddelen de putten te dempen.

Districtsraadslid Harbër Halilil (Groen) zag dat de aardeweg tussen Lakborslei en de volkstuintjes, speeltuin en hondenweide er niet goed meer bijligt. De hele weg is een verzameling van grote en kleine putten. Tot zijn verwondering merkte het raadslid op dat de gaten werden opgevuld met kapotte tegels en andere materialen. Halili: “Dat gebeurt door mensen die op eigen initiatief handelen en die dat goed bedoelen. Maar door het gebruik van niet aangepast materiaal creëren ze een gevaarlijke situaties voor voetgangers en fietsers. Deze weg wordt dan ook veelvuldig gebruikt door de volkstuinders, hondenbaasjes op weg naar de hondenweide, voetgangers op weg naar de speeltuin of Jumbo, fietsers die aansluiting zoeken op het Ringfietspad…”

Volgens Arbën Halili is het risico groot dat mensen die vallen zich ernstig kunnen verwonden. Hij wil het districtsbestuur oproepen om dringend maatregelen te nemen om het probleem op te lossen. Het groene raadslid zal daarom een schriftelijke vraag stellen aan het districtscollege. Halili: “Ik zal onder meer vragen of er plannen zijn om deze weg te verbeteren en indien ja wanneer. En of er duurzame maatregelen zijn opdat de volkstuinders, de voetgangers en de fietser onverstoord en zonder zorgen deze weg kunnen gebruiken.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
12°
Rain Shower
06:4720:37 CEST
Feels like: 11°C
Wind: 10km/h WNW
Humidity: 62%
Pressure: 1019.3mbar
UV index: 0

(advertenties)