Select Page

Het is geen weer om asfalt te leggen

Het is geen weer om asfalt te leggen

Het kruispunt Diksmuidelaan – Vosstraat – Luchthavenlei ligt deels in Deurne, deels in Berchem. Het ligt er al weken onafgewerkt bij.

Het kruispunt Diksmuidelaan – Vosstraat – Luchthavenlei kreeg een ‘extreme make-over’. Maar sinds geruime tijd is er geen stratenmaker meer te bespeuren en ligt het kruispunt er onafgewerkt bij. De toplaag ontbreekt nog. Een vraag voor de schepen van publieke ruimte Freddy Lorent (O-VLD). Lorent: “Het klopt dat een deel van dit kruispunt Deurne is en het andere deel Berchem. In de maanden januari en februari zal men zelden asfalt aanleggen want om asfalt aan te leggen moet het minsten 10 ° graden zijn. Hier gaat het om een fietspad, meer bepaald een gekleurd of rood fietspad en dat vergt nog eens een aparte behandeling.”

Omdat het kruispunt op het grondgebied van twee districten ligt moeten beide districten andere taken uitvoeren. Lorent: “Het asfaltgedeelte ligt op grondgebied Berchem en het plantsoen is grondgebied Deurne. De groenwerken zullen worden uitgevoerd zodra het plantseizoen zich aandient.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Showers in the Vicinity
06:3720:45 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 21km/h WSW
Humidity: 94%
Pressure: 1011.51mbar
UV index: 0

(advertenties)