Select Page

Bestuurder met levenslang rijverbod opnieuw betrapt

Bestuurder met levenslang rijverbod opnieuw betrapt

Een hardleerse man zonder rijbewijs verliest nu ook de wagen waarmee hij rondreed.

Een ploeg motards van de verkeerspolitie controleerde dinsdag een wagen op de Luitenant Lippenslaan. De wagen was opgepikt door een ANPR-camera, omdat er een vermoeden was dat de bestuurder zich uitgaf voor zijn broer. De man zelf bleek namelijk rond te rijden ondanks een levenslang rijverbod. Hij beweerde tijdens de controle dat het parket zijn rijbewijs had teruggegeven, maar dat verhaal bleek niet te kloppen. Het rijbewijs dat hij aan de politie toonde stond geseind als verloren en werd in beslag genomen. Ook de wagen van de hardleerse man werd in beslag genomen.

Nog meer bekeuringen

Tijdens een verkeersactie van de wijkteams van Deurne, werden 40 bestuurders beboet die met de gsm in de hand rondreden. 6 personen negeerden een rood licht en kregen ook een boete. 8 automobilisten reden rond zonder veiligheidsgordel. Van 1 persoon werd de parkeerkaart voor personen met een handicap in beslag genomen, de man maakte hier onrechtmatig gebruik van en krijgt ook een boete. 37 foutparkeerders werden beboet, voor het grootste deel mensen die geparkeerd stonden in de dubbele file, op een fiets- of voetpad.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
11°
Partly Cloudy
06:3920:43 CEST
Feels like: 8°C
Wind: 19km/h WNW
Humidity: 53%
Pressure: 1021mbar
UV index: 0

(advertenties)