Select Page

Twee nieuwe districtsraadsleden

Twee nieuwe districtsraadsleden

In de districtsraad hebben vandaag twee wissels plaats. Zowel bij de partij Groen als bij de N-VA komt er een nieuw gezicht bij.

Bij Groen vertrekt districtsraadslid Hakim Nawabi. Hij verhuist naar de Antwerpse gemeenteraad waar hij de plaats van Freya Piryns inneemt. Nawabi wordt opgevolgd door Skrolan Hugens, geboren en getogen in Deurne en sociaal pedagoog van opleiding. Hugens heeft een grote bekommernis voor mensen die kwetsbaar in de samenleving staan.

Bij N-VA verlaat Natascha Carnier de districtsraad. De jonge vrouw was de initiatiefnemer van de campagne ‘Deurne ruimt op’. Haar stoel wordt ingenomen door Mascha Van Huffelen. Zij is medewerker bij een accountantskantoor. Van Huffelen is ook secretaris van de Deurnese N-VA-afdeling.

Beide raadsleden leggen vanavond de eed af in handen van districtsraadvoorzitter Frank Geudens (sp.a). Mascha Van Huffelen doet dit aan het vredesmonument op het Wim Saerensplein en Skrolan Hugens  legt de eed digitaal af omdat de districtsraad zelf digitaal plaats vindt. Hugens zegt hierover: “We konden kiezen waar we de eed zouden afleggen. Maar ik dacht: er is een alternatief voor een verplaatsing dus is de verplaatsing niet essentieel en daarom doe ik het liever niet aan het monument.”

Foto boven: de districtsraad in betere tijden

Foto onder: nieuw districtsraadslid Skrolan Hugens (Groen)

Foto helemaal onder: nieuw districtsraadslid Mascha Van Huffelen (N-VA)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Rain / Wind
06:4320:40 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 32km/h WNW
Humidity: 81%
Pressure: 1006.77mbar
UV index: 2

(advertenties)