Select Page

Supermarktketen Jumbo opent een filiaal in Deurne

Supermarktketen Jumbo opent een filiaal in Deurne

Na Albert Heijn, krijgt Deurne er een tweede Nederlandse supermarkt bij. Deze keer is het de beurt aan Jumbo.

In de gesloten vestiging van de Carrefour Market op de Lakborslei komt deze zomer een filiaal van supermarkt Jumbo. Tenminste als het coronavirus tijdig kan worden ingedijkt. De winkel zal zo’n 2.000 vierkante meter groot zijn, wat vergelijkbaar is met de andere, recent geopende Jumbowinkels in Vlaanderen.  Een 70-tal mensen zal er aan de slag gaan en er zullen vooral mensen uit de buurt worden aangeworven. De supermarktketen profileert zich met de combinatie van drie elementen. Beste service + Grootste assortiment x Laagste prijs = de unieke Jumbo formule.

Jumbo heeft een verre geschiedenis. Ooit in 1921 begonnen als een winkeltje van koloniale waren in het Noord-Brabantse Veghel is Jumbo nu de tweede grootse supermarktketen van Nederland, na Albert Heijn. In november 2019 stak Jumbo de grens over en opende een eerste vestiging in de gemeente Pelt. Op termijn wil de warenhuisgigant minstens honderd vestigingen geopend hebben in Vlaanderen. Bij onze Noorderburen bereiken Albert Heijn en Jumbo samen zowat de helft van winkelend Nederland. 

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:4121:36 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 6km/h W
Humidity: 96%
Pressure: 1006.1mbar
UV index: 0

(advertenties)