Select Page

Huiszoeking na drugsdeal

Huiszoeking na drugsdeal

De politie kreeg weet van verhandeling van drugs en toog op onderzoek. Met resultaat.

Het wijkondersteuningsteam Oost kreeg informatie over het vermoeden dat er drugs verkocht werd in de Joos Robijnslei. Het team ging daarom regelmatig kortstondig toezicht houden. Gisteren stelden ze vast dat er inderdaad iets uitgewisseld werd tussen twee personen die er aankwamen met hun auto. De politie ging over tot controle. De koper had twee verpakkingen met cocaïne op zak. Bij de vermoedelijke verkoper vond de politie een som geld en twee mobiele telefoons. Er volgde nog een huiszoeking bij de verdachte. Daar werd nog meer geld gevonden. Ook verpakte dosissen drugs, verpakkingsmateriaal en precisieweegschalen. Al het bezwarend materiaal en zijn auto nam de politie in beslag. De vermoedelijke verkoper van 26 jaar wordt voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Rain
05:2622:01 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 11km/h N
Humidity: 92%
Pressure: 1012.87mbar
UV index: 0

(advertenties)